Hojojoj!

Sommarlovet är nästan över. :'(

Men det är skönt att skolan börjar snart, för att då kommer man in i rutinerna o så. Men det är helt galet vad jag har stått på händer den här sommaren! Så fort jag ser en ledig vägg eller dörr så bara MÅSTE jag stå på händer! :-D

Men idag så har jag städat Cyrrys bur, och det behövdes värkligen. Buren luktade hamsterkiss... Men Curry blev nöjd och det var skönt att få det gjort.


Sedan så har jag målat mina naglar :-)
Förut idag så städade mamma kaninburarna, och jag var inne med kaninerna och myste. När vi provade att sätta in BÅDA kaninerna i en bur ( de ska förhoppningsvis bo tillsammans och ja Lurvas är kastrerad )

och de gick grymt bra!


Det var så gulligt att se. ;-)  Hoppas att du gillade blogginlägget kommentera gärna om ni gillar att det är många bilder, hejdå!